Kervelstraat. Tien jaar geleden namen Jerry en ik de praktijk over van Joan Jansen en Arie Zwijnenburg. Destijds waren wij de twee ‘Snotneuzen’ van de Kervelstraat, nu zijn we de twee ‘senioren’ van de Weverstraat.

Er is veel gebeurd in tien jaar. Het team is gegroeid, de praktijk heeft zich ontwikkeld tot een pluspraktijk en we zijn verhuisd naar de Weverstraat 13. Op basis van klanttevredenheidsmetingen is onze praktijk uitgeroepen tot derde meest aanbevolen praktijk van Nederland, iets wat ons persoonlijk erg trots maakt.

We hebben onze collega’s zich zien ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Gezinnen zijn gesticht, kinderen zijn geboren. Nieuwe collega’s hebben zich aangediend en sommige hebben ons verlaten voor andere uitdagingen.

De afgelopen 10 jaar zijn voorbij gevlogen! We kijken terug op veel mooie momenten en goede herinneringen, zoals je in deze jubileumkrant kunt lezen. We hopen dat we komende decennium (en nog vele jaren later) net zoveel mooie momenten zullen beleven als het vorige. Zowel met ons team als jou onze cliënt, want we doen het natuurlijk ook voor jullie.

Martijn & Jerry