Fysiotherapie, sportgerelateerde klachten

Ik ben geboren op 21 juni 1986 in Grootschermer en woon momenteel in Alkmaar.

Sporten heb ik altijd al leuk gevonden. Er bestaat altijd een kans dat je een blessure oploopt en helaas was dat bij mij ook het geval. Toen ik me in die blessure ging verdiepen vond ik dat erg interessant.

Vanwege die interesse ben ik fysiotherapie gaan studeren in Amsterdam en ben ik sinds 2008 afgestudeerd fysiotherapeut.

Sporten doe ik nog steeds en voetbal in het eerste elftal van Apollo, zit regelmatig op een mountainbike en bij mooi weer sta ik nog wel eens op de tennisbaan.

Inmiddels heb ik de nodige kennis en kunde opgedaan in de orthopedische en sportrevalidatie. Met name heb ik me daarbij op de schouder en de knie gericht. Dit is dan ook de richting waar ik veel affiniteit mee heb en mezelf steeds verder in ontwikkel.

In de afgelopen jaren heb ik kennis gemaakt met verschillende praktijken en met verschillende werkwijzen. Na deze opgedane ervaringen ben ik sinds 2015 aan het werk in Krommenie aan de Kervelstraat. Eind 2016 hebben we een stap voorwaarts gemaakt en zijn we als praktijk verhuisd naar de Weverstraat 13 in Krommenie. Ook hier werk ik met veel plezier in het mooie team dat Vrij Bewegen heet.

Wie weet tot ziens.