FootBalance_slogan

Je voeten zijn de basis van het gehele lichaam. Als deze basis niet neutraal uitgelijnd is of slecht functioneert kan dit effecten hebben op de gehele bewegingsketen. Deze effecten kunnen ervaren worden als pijnklachten in het gehele lichaam, in zowel spieren als gewrichten, van voetklachten tot nekklachten. Het Finse bedrijf Footbalance heeft hiervoor een zeer succesvolle en betaalbare oplossing voor ontwikkeld. Fysiotherapie Vrij Bewegen is de tweede praktijk in Nederland die met dit innovatieve concept werken en we zijn razend enthousiast over de resultaten!

Het unieke van Footbalance ten opzicht van andere aanbieders van ondersteuning van de voet is dat de zooltjes van Footbalance altijd 100% custom gemaakt worden met de voet in de correcte stand en daarmee het lichaam in een gecorrigeerde positie. Door dit unieke concept kunnen de kosten van de zooltjes een stuk lager gehouden worden. Bijkomend voordeel is dat de zooltjes gemaakt zijn in zo’n 10 minuten, dus je kan ze meteen meenemen!

fb_alignment_ankles-216x300

Overpronatie

Onderzoeken tonen aan dat meer dan 75% van de populatie last heeft van overpronatie of excessieve pronatie. Maar de meesten zijn zich hiervan niet bewust en al helemaal niet hoe dit invloed heeft op de rest van het lichaam. De afbeelding laat de gebieden van het lichaam zien die beïnvloedt kunnen worden door overpronatie. Door simpel de voet op een juiste manier te ondersteunen kan de uitlijning van het lichaam verbeterd worden. Spanning op structuren wordt verminderd en er kan verlichting van pijnklachten optreden.

Kosten?

De kosten van deze zooltjes zijn € 97,00 euro , inclusief het onderzoek en de analyse. Je hebt de mogelijkheid om de zooltjes vier weken te proberen. Ben je daarna niet tevreden, dan krijg je gewoon je geld terug!

Nieuwsgierig? Mail, bel of maak een afspraak.