Naamswijziging Groepspraktijk voor Fysiotherapie

NIEUWE NAAM!

Graag willen wij u middels onderstaand krantenartikel (geplaatst op 15 januari in het Stadsblad) informeren over de naamswijziging die de Groepspraktijk voor Fysiotherapie in januari 2015 ondergaat. We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Heeft u nog vragen? Vraag gerust een van de fysiotherapeuten.

Stadsblad Rodi Media, 15 januari 2015

‘Vanaf januari 2015 gaat de Groepspraktijk voor Fysiotherapie en Manuele therapie op de Kervelstraat in Krommenie verder onder een andere naam, namelijk “Fysiotherapie Vrij Bewegen”. Eigenaren Jerry Jansen en Martijn Mors waren met hun team al een tijdje op zoek naar een naam die meer zou passen bij de praktijk zoals die nu is. `Groepspraktijk voor Fysiotherapie zegt immers alleen wat we zijn, een groepspraktijk, en we vinden dat er meer herkenbaarheid past bij een praktijk die zich de laatste jaren zo ontwikkeld heeft` aldus Jansen en Mors.

De praktijk aan de Kervelstraat bestaat al ruim 50 jaar. Jerry Jansen en Martijn Mors namen in 2009 het stokje over van de oprichters en sindsdien zijn zij samen eigenaar. De twee maatschaphouders zijn al vanaf hun kinderjaren boezemvrienden en vormen een goed team. Midden jaren negentig  is het duo een periode neergestreken op IJsland. Hier hebben ze een praktijk opgezet in een regionaal ziekenhuis gezondheidscentrum en is de basis voor hun ondernemerschap gelegd.  De praktijk op de Kervelstraat is de laatste jaren dan ook sterk gegroeid. Er zijn 9 therapeuten die gezamenlijk een goed en prettig samenwerkende eenheid vormen. Het volledige team is dan ook betrokken bij de keuze van de nieuwe naam.

Met de nieuwe naamgeving willen beide heren met hun team benadrukken waar de praktijk voor staat. Vrijheid in bewegen en vrij zijn van pijn en lichamelijke klachten. Vrij in het maken van een afspraak wanneer men wil door de ruime openingstijden. Vrij in keuze van zorgverzekeraar, Fysiotherapie Vrij Bewegen heeft met allen een contract.  Vrij beweegt beter!

www.fysiotherapievrijbewegen.nl’