Sinds kort zijn we gestart met Personal training, gegeven door Denise of Danielle. De personal training die gegeven wordt wijkt enigszins af van de training in de fysiotraining. Tijdens de trainingen is er constant 1 op 1 begeleiding en is er mentale coaching en voedingsbegeleiding. Voor kosten en meer informatie verwijzen we je naar Personal trainer for Health.

Hoe gaat het in zijn werk?

Er vindt eerst een uitvoerige intake plaats, waar wordt gekeken naar onder andere hormonale disbalansen. Dan worden gezamenlijk de doelen gesteld en hoe er op een prettige manier richting het behalen van de doelen gewerkt kan worden. De doelen worden maandelijks geëvalueerd en eventueel bijgesteld. Tevens kan er een maandelijkse meting van lichaamssamenstelling uitgevoerd worden.

Het plan is persoonlijk gericht op jou, waardoor jij je resultaat haalt en behoudt.

Small group training

De small group training is een training voor 2 tot 4 personen, je kunt dan met je partner, vriendin of vriend een training sessie doen inclusief metingen en voedingsadvies. De kosten zijn dan aanzienlijk minder maar de kwaliteit van begeleiding blijft hoog.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Ga naar Personal trainer for Health of vraag een van onze medewerkers voor meer informatie.